Post by girlticonrabook on Mar 4, 2022 16:37:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brick Ball Blast: Ball Crusher ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brick Ball Blast: Ball Crusher IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מקודד עוד אסימונים ▞▞▞
▞▞▞ Brick Ball Blast: Ball Crusher 2022 version ▞▞▞
Brick Ball Blast Аркады ggjo
אני אוהב את הטוויסטים השונים במשחק הזה לעומת משחקי שוברי הלבנים הרבים האחרים שקיימים. קל ללמוד אבל מאתגר מספיק כדי לעניין אותי. אני חווה קריסות מעת לעת אבל לא נתקלתי בבעיה לפתוח את המשחק מחדש.
T h e C o r n e r s t o n e. Saul Rotstein. Copyright © 2018 ... Ball-peen Hammer ... Brick. טיט. Brick Clay. בנאי. Bricklayer. בני לבנים. Brickwork.
מגרסה כדור לבנים למחשבים ווינדוס - הורדה חינם - דְמוּי אָדָם
כל מה שיש לי לומר הוא שזה משחק הגון שכיף לשחק בו הוא מעביר את הזמן.
נראה ממש קל
Brick Ball Blast: Ball Crusher Arkády cvfb
הגעתי כל כך רחוק לתוך המשחק ונאלץ להסיר את ההתקנה כי המשחק ייטען עוד
כתבתי ביקורת קודם ונראה שהיא נמחקה. מוזר. כמו שאמרתי קודם. יש תקלה גדולה במשחק. הגעתי לרמה 315. וזה נתקע שם. אספתי את כל הפריטים אבל זה לא לוקח אותי לשלב הבא. ניקיתי הכל ובכל זאת, זה אומר שצריך להיות עוד בלון אחד.
... 0.9 iw.minority-game.com/these-dragon-ball-z-fortnite-skins-are-so ... and-nickmercs-blast-cheaters-who-qualified-for-fortnite-world-cup monthly
הורדתי את המשחק הזה כי הוא דומה למשחק אחר ששיחקתי בו בעבר, Balls. נראה שיש לו פוטנציאל להיות משחק הגון. שיחקתי כמה סיבובים, ואז החלטתי להסיר את ההתקנה בגלל העובדה שהכדורים המשוגרים נעים 100 קמ"ש, מה שלדעתי גוזל ממני את חווית המשחק. אני חושב שאשאר עם בלס.
אני אוהב את המשחק הזה אבל המשחק לא יתקדם אחרי רמה 84. הוא פשוט קופא. עברו יומיים ועדיין לא יעבוד עבר רמה 84.
הכל מאחורי חומות תשלום. נמאס לי מכל המשחקים הניידים האלה שיוצרו בזול, כל מה שהם נועדו זה להרוויח כסף. הרבה יהיו מלאים במודעות מכיוון שהן מיועדות לילדים צעירים מכדי להיות מסוגלים לשלם במזומן בפועל.
מפתחים איטיים עד כדי גיחוך עם הוספת רמות נוספות.
היה נהדר ומהנה. היה אוהב את זה. ואז הגעתי לרמה 245. זה לא לקח אלא כמה ימים להגיע לשם. אבל עכשיו פתאום ניצחתי את אותה רמה לפחות 15 פעמים וזה קופא. זה לא נותן לי להמשיך הלאה ואני מאבד חיים בכל פעם כי אני צריך לסגור אותו כדי לנסות שוב כי כפי שאמרתי, הוא קופא. כל המשחק קופא.
Magical Pony Run - Unicorn Run Role Playing dwme
זה ממשיך לקפוא ולהתקלקל. התחלתי והפעלתי מחדש את הטלפון, אבל הוא עדיין קפוא. ייתכן שיהיה עליך למחוק ap מהטלפון
כיף גם לצפות בזמן משחק 😅
... (1)Balkster (1)Balkum's Boerke (5)Ball & Chain (2)Ball Bier (1)Ballantine ... (1)Citra Blast (1)Citra Blond (1)Citra Crush (1)Citra Hopsession (1)Citra
... כדורים גדולים עם Springtivator, זריקת קפיץ כדור ירוק ומטבח Wipeout ... Gyro Crusher (Normal but the bottom arm gyrates instead of rising)
שיחק הרבה זמן אבל זה הפך לבלתי אפשרי אחרי רמה 800. המשחק קורס בכל פעם והתקלות החזותיות חוזרות על עצמן.
אלבום מוזיקה - יוניונפדיה
כל האנימציה הנוספת בין הרמות היא מיותרת וחבל על הזמן. מחיקה לאחר שתי רמות.
היה ממש מכור.. הגעתי לרמה מעל 1600 והמשחק התאפס והחזיר אותי לרמה 1 תודה
משחק מדהים מרושע! קל להמשיך לשחק בלי לשלם על הכל. כיף, מרגש, משעשע, הכל משחק נהדר.
מהר מעבר למשחק טוב
יותר מדי מודעות לא אתגר גדול
Keep at it, and you'll ball blast your way to victory! ... Play tons of unique brick crusher puzzles full of fun and amazing challenges!
זה היה משחק קטן וממכר נהדר עד שהוא התחלף לצורך במטבעות כדי להתקדם בשורה במקום לצפות במודעה. עכשיו אני תקוע ברמה אחת ללא מטבעות ולא יכול להשלים אותה כדי לקבל עוד מטבעות. זה הפך להיות משעמם לנסות את אותה רמה שוב ושוב. מעולם לא חשבתי שאגיד את זה אלא 'עוד מודעות בבקשה'!! 😂
Brick Ball Blast: Ball Crusher Žaid. automat. tyx
... Interactive Cat Toys Colorful LED Self Rotating Ball with Catnip Bell and ... Controller Wired Gamepad Android Phone PC Computer Mini Gamepad(batman)
עד כה משחק חמוד, לא יותר מדי פרסומות, והרמות די ניתנות להפעלה כרגע ברמה 36 אבל בזמן שאני כותב את הביקורת הזו. אולי אכתוב בחזרה כשניגנתי יותר
Brick Ball Blast: Ball Crusher આર્કેડ rzp
הפרס הוא 30 מטבעות כל כמה זמן, אתה מקבל רק כמה בודדים כאשר עוברים שלב. תצטרך לשחק FOREVER לפני שתוכל להרשות לעצמך את כדור הלבה של 8000 מטבעות. חסכתי בסביבות 5000 מטבעות כשאני עושה 30 כאן 30 שם, כשלפתע לא היית יודע את זה ספירת המטבעות שלי ירדה ל-1000 ללא סיבה מטורפת. מה זה, דרך לשמור אותנו לשחק לנצח אלא אם כן נשלם על הדברים הטובים? המשחק והאפליקציה שלך הם זבל
Valve.
הדיוק מבאס
ובכן חייתי את המשחק הזה אבל חיכיתי לעדכון יותר מדי זמן. האם אנחנו באמת הולכים לקבל עדכון?
כבר ב-max lvl למעבר הזהב כשנותרו 18 ימים. אני לא קונה כרטיס זהב רק ל-40 רמות מקסימום. הם צריכים להגדיל את המקסימום. כמו כן כדורים פוגעים בזוויות לא נכונות כשאתה יורה בהם. היה משחק הלבנים הטוב ביותר ששיחקתי אי פעם. אבל לא שווה את זה עד שהם ממקסמים את lvl ומתקנים זוויות ירי בכדור. השלימו גם את רמות הארנב ואין יותר מה לשחק. 2 כוכבים עד שיתקנו את כל זה..
זה התחיל להתרסק שוב ושוב ברגע שהגעתי לרמה 70, אבל זה היה כיף במשך כמה ימים ששיחקתי בו.
main_dataset.txt - GitHub
מערכת סיבולת/חיים. לא תודה.
Vol 12 issue 25 by Weekly Link - Issuu
רק התחיל
התקלה תוקנה ב-931 שבו הבלונים נתקעו על גלגלי הסיבוב, אבל איבדתי כמה מפריטי העזרה הנוספים שלי. ניסיתי להשתמש בהם כדי לראות אם הם יהרוס את הבעיות אם לא לאפשר לי להשלים את הרמה. הייתי צריך גם לשחק מחדש את כל הרמה 931, זה לא היה נחמד במיוחד. זה כמו לאפות עוגה, להקפיא אותה ואז פשוט לזרוק אותה לפח בלי להנות, אבל בכל זאת השתמשת ב-3 הביצים, השמן והחמאה שלעולם לא תקבל בחזרה.
כיף לזמן מה, ואז מכונת פרסום. זה מגיע לנקודה שבה רמות אינן ניתנות לברור מבלי להשתמש בכוח עליות שנרכשו בכסף או בפרסומות.
המשחק הזה היה כיף בהתחלה. ברגע שהגעתי לרמה 300 זה התחיל להזדקק שאצפה במודעות כדי לסיים בערך חצי מהרמות. ב-500 זה דורש מספר מודעות כדי שיהיה סיכוי קלוש, עכשיו לא יתן לי לסיים בלי להוציא כסף, למחוק. יצרנים פשוט הפכו לחמדנים וחבל
משחק טוב, ללא פרסומות
כיף להעביר את הזמן
Ball Crusher! חזרו עם תוכן חדש יותר! מגרס הכדור לבנים הוא משחק ... משחקי אנדרואיד למחשב ... מגרסת כדור לבנים הוא משחק לבנים קלאסי ומרגש.
יותר מדי קריסות.. אני מבלה די הרבה זמן במשחקים בטלפון שלי במקום בפלטפורמות אחרות. המשחק הזה מבזבז את TIIIIMMMMEEE שלי... הוא התרסק 8 פעמים ב-20 הדקות האחרונות וזו הפעם הראשונה שאני משחק אי פעם. נורא...
לפרסומות רבות. ובכל פעם שצצה מודעה אני צריך להפעיל מחדש בגלל הקפאת המשחק.
הגעתי לשלב ברמה 145, השתמשתי בכל הבונוסים הזמינים שלי, הוצאתי $10 מכמה אשראי של גוגל ועדיין לא יכולתי לסיים את השלב. אני לא מוכן להוציא יותר רק כדי להמשיך. מסיר את ההתקנה כי אני לא חושב ששווה להשקיע יותר במשחק כדי להתקדם.