Post by girlticonrabook on Mar 4, 2022 16:34:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Guns of Glory: The Iron Mask ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Guns of Glory: The Iron Mask IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood rohkem kristalle ▞▞▞
▞▞▞ Guns of Glory: The Iron Mask 2022 version ▞▞▞
Nagu paljude mängude puhul, on see alguses väga segane. Üldiselt on õppimiskõver juhitav ja mäng ise on väga meelelahutuslik.
Mängitakse mobiilis ja Chromebookis. Töötab hästi. Mäng omandab tasemetega edenedes täiendavaid aspekte. Alati midagi uut. Arendajad jätkavad mängu täiustamist
Lisateavet selle kohta, mida teha. Suurepärased vestlused. Aeg-ajalt esineb tõrkeid, kuid need parandatakse kiiresti. Armastan seda mängu, see on kõik, mida ma praegu mängin.
Hea mäng, mis hoiab meelt hõivatud kogu päeva jooksul toimuvate sündmustega 😅, aga ka telefonide akutapja
Tat mängukotid Tat mängukotid
Sõltuvust tekitav. Pidin takistama end sellele nii palju raha kulutamast LOL. Väga lõbus mäng. (Pärast maksimumi saavutamist tuleks VIP-punktidega midagi ette võtta)
Kallis mäng, mängus kaugemale jõudmiseks tuleb kulutada. Kohutavad preemiad enamiku sündmuste puhul, preemiaid ei värskendata väga kiiresti.Väga väike võimalus saada viaalidega häid varustusrulle. Neid huvitab ainult teie raha, mitte teie rahulolu.
Mängud toredad
Pole paha mäng, häbi pideva mängu mahajäämuse pärast
Milline häbi!!! Nautisin mängu ja millegipärast pole viimastel päevadel saanud mängu laadida. Nii et kogu see aeg ja vaev on raisatud. Ärge laadige alla!!!! Ootan, kas nad mulle vastavad. Milline häbi!!!!
Hea mäng, millega saate hõlpsalt tasandit saavutada, kuid ärge oodake suurte poistega võitlemist, välja arvatud juhul, kui olete nõus regulaarselt kulutama, et saaksite rohkem kulutada, kuna uusi kalliskive, varustust, kaitsmeid jne on kulutustega väga raske hankida
Hea mäng, palju teha. Kuid kiireks taseme tõstmiseks peate natuke kulutama, kuigi need pakuvad teile palju lisasid ja tasuta kraami. Arvestades naudingut ja mängutunde, pole kulu palju.
See on suurepärane mäng, kui teil on kulutamiseks palju pärisraha. Vastasel juhul kulub 40. tasemele jõudmiseks umbes 4 aastat. Ja kõik eriüritused on mõeldud ainult kõrgeima tasemega mängijatele, näiteks 40-aastastele ja vanematele. Suurem osa sellest mängust on kohandatud suurimatele kulutajatele. Sama hästi võite mitte mängida ühelgi eriüritusel, välja arvatud juhul, kui olete tasemel 40 või kõrgem, sest teil pole üldse võimalust midagi võita. Ma tean, sest olen tasemel 32 ja mul kulus siia jõudmiseks peaaegu 4 aastat.
REKLAAMID.👏 tee lihtsalt reklaamite asja mida teie saastas ei ole palun reklaamige midagi sobivat
Ma ei jõua selle mänguga kuhugi iga kord, kui lahkun oma lossist koos ressurssidega või liidu üritustel võistlemiseks, mu mäng lülitub välja ja laaditakse uuesti Olen proovinud selle desinstallida ja uuesti alla laadida, teeb ikka sama asja, ainus asi, mida teha jääb on see lõplikult desinstallida
Maksa teistega konkureerimiseks. Väga kallis. Saate mängida tasuta, kuid jääte alati alla. Vastus arendajale – see on peaaegu see, mida ma ütlesin. Mänginud mängu K300 algusest peale. Mäng on tasuta, kuid kui soovite võistelda 200–500 parimaga, peate kulutama. On mängijaid, kes kulutavad tuhandeid kuus. . Lisa 11/2021. Võistlemiseks tuleb ikka palju maksta. Mänginud 3 aastat. Selle lõbus, kuid aeglane preemiate värskendamine ja pidevalt uute seadmete tutvustamine, mis paneb teid maksma
Mängida oleks lõbusam, kui teil poleks kõigi uuendustega kursis hoidmiseks vaja tohutut pangakontot. Preemiaid tuleb värskendada, et anda neile, mis on ülalpool c41, vaja rohkem asjakohaseid osi, ilma et peaksite varandust kulutama!
Hea mäng, kuid auväljakutsesse tuleb lisada rohkem kalliskivirullid, et anda madalatele lossidele võimalus kasvada ja uus maailm tuleb eraldada madalamatest lossidest kõrgemateks, kuna madalamate losside jaoks on ebaõiglane auhindu saada.
Mõned vead, kuid kokkuvõttes väga hea mäng vabal ajal mängimiseks.
Suurepärane mäng. Palju sisu. Kogu aeg lisatakse uut sisu. Palju toredaid ja abivalmis inimesi.
Täielik mängupettus. Mängu käik jääb maha ja hangub nii halvasti, et ei saa enam mängu mängida. Olete kulutanud tuhandeid mängule, mille mängimine muutub järjest hullemaks, olematu klienditugi. Soovitan kõigil seda mängu mitte alla laadida. Enamik kuningriike on surnud, mängijad lahkuvad kiiremini kui liituvad. Klienditugi ignoreerib kõiki probleeme, kuni te küsimise lõpetate. Ettevõte on pettur ja ebaeetiline. Mängige mõnda muud mängu, ärge kulutage Funplusiga peenrahagi.
Paljudele versiooniuuendustele ja nüüd tahavad nad palju teie raha, et püsida tugevana ja konkureerida raha kulutajatega.
Pärast värskendamist on mängust nii palju puudu.... ma olen lihtsalt väga ärritunud... ja iga nädal saadate värskendusi ... tehke midagi mängust on puudu ja see jääb paljuhhhh
Hea mäng ei ole tasuta, kuid seda saab mängida ilma raha kulutamata, sest arendajad on võimaldanud teie kinnisvara ja vägesid täiustada seni, kuni mängite piisavalt sageli, et nende pakutavaid tasuta pakkumisi ära kasutada. Kaasmängijate seltskond kogu maailmast parandab teie mängu ainulaadselt!!!
火器時代 (Guns of Glory) 策略 nfde
Samuti võivad vead. Liiga kallis. Ei näe välja nagu reklaam. Ainus hea asi on inimeste meeskond, kellega kohtute.
Mäng on muutunud kohutavaks. Värskendused tulevad nii kiiresti, et teil pole aega kasutada ega mängida neid, millele just oma aega ja raha kulutasite. Nii et pärast 2017. aasta algusest saadik mängijana tegutsemist olen otsustanud oma c41 suurepärase statistika ja võimsusega...9k ja 21k statistikaga parkida ja ikka veel peksa saada...Teine probleem, selleks kulub vaid üks c44 või c45 minna viskas n võita terve liidu. Sellel pole mõtet..Näide eelmises UAC-s tuli C45 ja nullitud pool on liit, millest on saamas tavaline... KOHUTAV
Sama nagu mõned teised arvustused. Olen seda mängu mänginud umbes aasta. Nüüd mäng minu Samsungis ei avane. Suunab esialgsele laadimiskuvale ja viskab teid sealt välja. Raiskasin kogu selle aja mängus 😡
Mängud tunduvad huvitavad ja mängimist tahaksid hea meelega jätkata, kuid seeiious... jahutage seda kõigi märguannetega. Umbes iga tunni järel kustub mu telefon. Ja see muudab selle kahekordse vibreeriva heli, mis on lihtsalt ülimalt tüütu.
Ma ei saa sellesse sisse logida suure sündmuse ajal ja ma ei saa mängu laadima panna, et saaksin probleemi kiiresti lahendada ja ma tahan oma nüüdseks surnud vägede jaoks compt see on bs
Mäng laaditi alla ja oli hea, värskendati ja nüüd pole üle kogu mu ekraani muud kui mustad ruudud, arendusmeeskonnal on taas tohutu ebaõnnestumine 🤣 samuti on see üks kõige rahanäljasemaid mänge Play poes, kus on alati reklaamid ja reklaamid ja oh! Rohkem reklaame! Ja ei, tugeva aktiivse liidu olemasolu ei aita mängu mängida tasuta (tuli lisada, et see on kõik, mida arendajad kõikidele kommentaaridele ütlevad) ja minu arvates on ka klienditeenindus prügikas. Hankige uusi arendajaid!
Üldiselt väga nauditav mäng, edasiminek võimalik ilma £ kulutamata
Arendajad on liiga ahned. Need teenivad suuresti suuri kulutusi, jättes piiratud eelarvega inimesed ebasoodsasse olukorda. Varem oli lõbusam, kuni nad muutsid mõnda sündmust, et anda PayPal Warriorsile veelgi suurem eelis.
Olen selle rakenduse nüüd kaks korda desinstallinud ja pole ikka veel suutnud oma sisselogimisprobleeme lahendada. Olen selles mängus olnud pikka aega ja kulutanud raha, et püüda mängus konkurentsivõimeline olla ning nüüd hakkan mõtlema, et olen oma aja, raha ja vaeva raisanud. Ma olen selle peale ülimalt ärritunud.
Mäng on raha haaramine. See pole nagu vanasti. Iga nädal peate ostma uut varustust. See on tüütu.
Guns of Glory: The Iron Mask אסטרטגיה rkcn
Family Mysteries 2: Echoes of Tomorrow Dobrodružné gpy
Siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitt
See on hea strateegiamäng, kuid see on rahaauku, kui soovite tõesti mängida võrdsetel tingimustel, saate end üles ehitada ilma raha kulutamata, kuid see võtab kaua aega, kulutajate ja mittekulutajate vahel on erinevus on tohutu ja minu arvates ebaõiglane, nii et olge sellega ettevaatlik. See on siiski hea mäng.
Hiljutine muudatus, mis muudab mänguala päevavalgusest pimedaks iga 30 minuti järel, muutis mängimise palju raskemaks ja palju vähem nauditavaks
Aeglane. Väljalangemised. Ebamugav ja suunatud maksvatele mängijatele. Oh ja CS on kasutu. Peaaegu 3 aastat möödas ja ma mängin ikka edasi ja välja ning asjad pole muutunud... Ikka samad probleemid. Paljud mängijad on probleemide tõttu lahkunud.
Guns of Glory: The Iron Mask Strategie oxwq
Mängu laadimise probleem Ütleb pidevalt, et võrgutõrge ja minu võrguühendusel pole midagi viga. Andke teada, kui te ei tea, et KE on pooleli, kui ma kaotan oma väed, kuna ma ei saa sisse logida, otsin hüvitist tänu teie eest aeg, kui sa kunagi vastad
Kena mäng, võib olla väga lõbus, kuid suurte kulutajate ja tasuta/teiste maksvate mängijate statistikas on tohutu erinevus, mis muudab peaaegu kõik kd vs kd sündmused ebaausaks.
Guns of Glory: The Iron Mask Strategy kqof
Hea mäng, kuid kui soovite kuhugi jõuda, olge valmis kulutama palju raha, loomulikult on seda mängu mängida tasuta, kuid paljud sündmused, mida varem oli tasuta mängida, maksavad nüüd raha. Uus sisuviis sageli ja sündmused, mis annavad auhindu uute esemete eest, lõpevad enne, kui mängijad jõuavad need kõik kokku korjata, nii et kui teil on millestki puudus, olete olukorras, kus jääte ilma või kulutate nende hankimiseks raha. Minu hinnang on ülaltoodud põhjustel, muutke mäng mittemaksvatele mängijatele avatumaks.
Ma pole 2 päeva tagasi saanud sisse logida. Olen proovinud peaaegu kõike tulutult. Ja täna õhtul algab KE ja ma kardan, et mu loss ja talud saavad laastatud ja ma kaotan kõik
Suurepärane mäng, jah, kui tahad võistelda, siis see on tasuline, kuid siiski palju lõbusat ilma, mida tahad kulutada või mitte.
Tuli vahetada minu oma 1 tärni vastu. Pärast viimast värskendust ilmneb sisselogimise ja isegi kontode vahetamisega seotud probleem. Mugav, et see on praegu keset kuningriigi haarangut.....
Väga lõbus mäng, mis on suurte rahakulutajatega tasakaalust väljas. Parem, kui sündmused oleksid vastastega või vähemalt mõnega võrdsemad
See on suurepärane mäng, see on kindlasti edasijõudnud mängijale. Aga ikkagi lõbus mäng.
see on viis keskenduda sellele, kes saab kõige rohkem kulutada ja suurimad lossid! Tasuta mängimine on põhimõtteliselt olematu, kui soovite olla rohkem kui lihtsalt madala tasemega mängija, isegi kui saavutate C40! Kõik auhinnad põhinevad sellel, kes kõige rohkem kulutab, saab auhinna!! Ma pole veel näinud ühtegi sündmust, mis põhineb ainult sinul ja mitte kulutatud rahal! Väiksematel lossidel pole 7/8 üritustel võimalust ja nad ei saa osaleda! Jah, see on sõjamäng, aga kuidas oleks kõigi jaoks õiglase ja ühtlase mänguga? Mitte ükski!
Kui teil on tugev liit, aitavad nad teil kasvada. Mul läks natuke aega, enne kui hea leidsin. Liiga palju tasulisi uuendusi ja preemiaid on väikesed ja kergesti aegunud.
Tavaline