Post by girlticonrabook on Mar 4, 2022 16:31:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Tank Rumble ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Tank Rumble IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ більше кристалів зламати ▞▞▞
▞▞▞ Super Tank Rumble 2022 version ▞▞▞
Чому виграє танк із нижчим рівнем життя, що залишився, якщо закінчується матч. Хммм Ні Це не так, хлопці. Пощастить наступного разу...
Kereta Kebal Gemuruh Hebat Kasual clf
Android - це легенда цієї гри, мені подобається, це була моя відповідь, дякую за прочитання
Super Tank Rumble Grand public akxr
Super Tank Rumble Nezahtjevne igre noi
Ігра топ
Чудова гра, але це дійсно тупо, що потрібно 10 монет, щоб знайти збіг, але перемога в матчі дає вам лише 5 монет, будь ласка, виправте, а я зроблю 5 зірок.
Чудова робота, яка повністю зіпсувала гру цим останнім оновленням. Більше немає сенсу грати, ви можете грати лише в чотири Pvp ігри, перш ніж вам доведеться чекати ТРИ ГОДИНИ, щоб відкрити одну скриню. Раніше ви могли грати деякий час, перш ніж втратити нафту, тепер ні. Абсолютне сміття, про що ви думали з останніми змінами?
Класс
Добре, але хотілося б, щоб шпильки для кріплення деталей можна було з’єднати з іншими опорними штифтами
Гра просто жахлива. Так, креативність класна, але підвищення рівня займає вічність, а призи, які ви заробляєте, відкриваються назавжди, тож перш ніж ви це зрозумієте, ви отримаєте 20 дерев’яних ящиків, на відкриття яких потрібно 2 години. І на довершення його збої, а кнопки керування мають затримку.
Мені подобається ця програма, але коли я будую танк, там слабкий або сильний
Це хороша і творча гра, вона зустрічає уяву творців танків та інших творчих задумів, які може створити індивід.
Czołgiem, żołnierzu Rekreacyjne qrl
Гра нормально але якщо я щось виграв у мене немає виграла
Все добре, але є одна помилка в пістолеті Гатлінга: коли він стріляє, обертання ствола припиняється, навіть його стрільба припиняється, будь ласка, виправте також невеликий міномет повинен бути нерфований, додаючи пінти на 1 або зменшуючи розповсюдження пошкоджень або вибухів, тому що вони надмірно використовуються всіма
Чому зламана мережа не працює, говорить про помилку мережі, навіть у мене найкраще підключення до Інтернету. Завдяки дивовижній грі ви розважаєтеся і розвиваєте навички.
Класна гра но є баги і це правда!!
Неможливо перемогти більше прокачених ігроків. І часто зустрічаються башні до яких не під'їхали і ще миші з пулімьотами в яких не попадеш.
ну прікол точніше ґґґгг аа вв н о
Погано, що треба ждати час, поки ящікі вдкриються раніше було краще😒😒😒
Зовсім не весело, це просто повторюване та нудне
Sweet Crossing: Snake.io Įprastos temos wcau
зламаний ігровий процес на більш високому рівні. перевернута помилка смішна, і багато інших помилок гри. не варто завантажувати.
весело... поки ти не розбиваєш телефон навпіл від гніву.реллі, щоб виправити збіг ups.bs
Гра Time Pass, але приємна, як однонаправлений візуал. Створення танків вільного стилю - найкраща функція.
Це видатний 1 на 1, заснований на тому, хто може зробити найзручніший танк-вбивця. Можливо, якийсь «Швидкий текст» або «Емоції» (можливо, обидва?) допоможуть покращити гру. Можливо, навіть додати командну гру 3 на 3, де один з гравців з команд суперників атакує один одного.
не знаю
3/5, тому що якщо ви втратите все паливо, ви не зможете грати і просто чекайте, щоб поповнити... Або подивіться додавання для ще 1 битви, а потім зробіть те саме... Будь ласка, видаліть паливо...
з чого почати, це була чудова гра, але останнє оновлення вбило гру, довелося чекати 3 години, щоб відкрити коробку з лут? я так не думаю. також ГОЛОВНА ПРОБЛЕМА - коли ви отримуєте близько 2100 медалей, прогрес стає неможливим, кожен другий бій - це поразка, незалежно від того, що я роблю або який танк я використовую. Я дійсно збираюся видалити, якщо це не буде виправлено.
класна гра
Це було чудово, але було б ще краще, якби вони додали більше балів за додавання зброї та подібних речей! І побачимось пізніше!!
Гра хороша, але є її нюанси, наприклад, коли включений авто-пілот ти не знаєш де яка кнопка: A D C D, або 1 2 3 4
Я думаю, що це хороша гра, але я думаю, що в ній має бути можливість вийти з одного облікового запису, якщо ви зробили помилку та натиснули «Почати гру», а не вибирали наявний обліковий запис
ВУ Ву
Ви чудово попрацювали над розробниками цієї гри! Мій досвід роботи з цією грою чудовий!
Гра супер, але по праву кнопки, щоб не були букви, бо важко зрозуміти, що кожна кнопка означає. Не можу ввійти у facebook. Я ввожу пароль і логін. Після того має бути кнопка 'продовжити', а там її немає.
Дві зірки, через те що я ідеальний танк .Вийшов на поле бою а,він розпався